Απλώνω ευτυχία – Δυναμώνω τη Φλόγα στην καρδιά

Tην Παρασκευή 19 Απριλίου στις 09:00 π.μ. με 12:00 π.μ. στην Πλατεία του Αγίου Νικολάου θα πραγματοποιηθεί η τελική φάση της δράσης του σχολείου μας “Απλώνω ευτυχία – Δυναμώνω τη Φλόγα στην καρδιά”, σε συνεργασία με τη ΦΛΟΓΑ Μαγνησίας.

Τα στάδια της δράσης είχαν ως εξής: Αφού έγινε διερεύνηση από τους εκπαιδευτικούς για το πώς αντιλαμβάνονται τα παιδιά την ευτυχία, στη συνέχεια τα ίδια τα παιδιά αναζήτησαν τους τρόπους με τους οποίους  μπορούν να συμβάλλουν στην κατάκτησή της από τους συνανθρώπους μας που την έχουν ανάγκη. Στο επόμενο μέρος της δράσης τα παιδιά έφεραν στο σχολείο ένα λευκό μπλουζάκι πάνω στο οποίο αποτύπωσαν με λόγια ή με σχέδια τι αποτελεί για το καθένα η ευτυχία.

Στην τελική φάση θα απλωθούν τα μπλουζάκια με τα θετικά μηνύματα που φιλοτέχνησαν οι μαθητές/τριες του σχολείου στον πεζόδρομο της Ερμού, στον Άγιο Νικόλαο.

Η δράση στόχο έχει την προαγωγή του εθελοντισμού, την καλλιέργεια του πνεύματος αλληλεγγύης και της προσφοράς στους συνανθρώπους μας.

Στη δράση συμμετέχουν επίσης το 2ο Δ.Σ. Αρτέμιδος-Κάτω Λεχωνίων, το 28ο Δ.Σ. Βόλου, το Δ.Σ. Άλλης Μεριάς, το Πειραματικό Δ.Σ. Πορταριάς και το Ειδικό Σχολείο Αγριάς.