Στατιστικά

Articles View Hits
69570

Βρίσκονται τώρα μαζί μας

We have 26 guests and no members online

Σχολικό Ραδιόφωνο

Οι μαθητές του Γυμνασίου Εκάλης σε συνεργασία με τους μαθητές του Γυμνασίου-Λυκείου Καμπάνη Κιλκίς έχουν δημιουργήσει το πρώτο μαθητικό ραδιόφωνο στην Ελλάδα. Εκπέμπουν καθημερινά 24 ώρες το 24ωρο με ενημερωτικές και ψυχαγωγικές εκπομπές.

Συντονιστείτε!

Εκπαιδευτικές επισκέψεις Γ' τάξης

1) 22 Οκτωβρίου 2010: Επίσκεψη των μαθητών με την δασκάλα τους στο τότε Δημαρχείο του Δήμου Αρτέμιδας με σκοπό να γνωρίσουν από κοντά τις αρμοδιότητες των προσώπων και τις υπηρεσίες του Δήμου.

 

2) 2 Νοεμβρίου 2010: Με τους μαθητές της Δ' τάξης στο ΚΔΑΠ Νεάπολης παρακολουθολυν εκπαιδευτικό πρόγραμμα "Νεολιθικός Πολιτισμός" και κατασκευάζουν στο εργαστήρι πήλινα ομοιώματα και αγγεία.

 

 

3) 22 Απριλίου 2011: Στο κτίριο Ντε Κίρικο. Μέσα από την αφήγηση του παραμυθιού, το ομαδικό παιχνίδι και τη ζωγραφική με κολάζ γνωρίζουν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα "Θάλασσα είναι..." μαζί με τους μαθητές της Δ' τάξης και τους δασκάλους τους.

4) Η σχολική χρονιά ολοκληρώνεται με την επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο του Διμηνίου στις 9 Ιουνίου 2011 για να γνωρίσουν την νεολιθική εποχή της περιοχής και τον πολιτισμό των κατοίκων που ζούσαν εκεί.