Στατιστικά

Articles View Hits
68617

Βρίσκονται τώρα μαζί μας

We have 47 guests and no members online

Σχολικό Ραδιόφωνο

Οι μαθητές του Γυμνασίου Εκάλης σε συνεργασία με τους μαθητές του Γυμνασίου-Λυκείου Καμπάνη Κιλκίς έχουν δημιουργήσει το πρώτο μαθητικό ραδιόφωνο στην Ελλάδα. Εκπέμπουν καθημερινά 24 ώρες το 24ωρο με ενημερωτικές και ψυχαγωγικές εκπομπές.

Συντονιστείτε!

Σκοπευτήριο ? Γορίτσα

Στα πλαίσια των αθλητικών δραστηριοτήτων του Σχολείου μας, εμείς, οι μαθητές της Ε' και Στ΄ τάξης, επισκεφθήκαμε, στις 24 του Φλεβάρη, το Σκοπευτήριο Βόλου και δοκιμάσαμε την τύχη μας στην τοξοβολία και τη σκοποβολή.

Δύο αθλήματα, σχετικά άγνωστα σε μας, μας εντυπωσίασαν τόσο πολύ! Δύο αθλήματα που απαιτούν δεξιότητα και αυτοσυγκέντρωση μας έκαναν να βάλουμε τα δυνατά μας και ?να πετύχουμε τους στόχους μας?!

Αφού τελειώσαμε όλοι, αποφασίσαμε να συνεχίσουμε τη μέρα μας, ανεβαίνοντας στο λόφο της Γορίτσας, ένα λόφο για τον οποίο έχουν ακουστεί και γραφτεί πολλά... Από υπόγειες στοές μέχρι...Α.Τ.Ι.Α.!!!

Περπατήσαμε αρκετή ώρα και φτάσαμε στην εκκλησία. Η θέα και η ηρεμία του τόπου μάς αποζημίωσαν! Ξεκουραστήκαμε, φάγαμε, παίξαμε, θαυμάσαμε και επιστρέψαμε στα Άνω Λεχώνια με νέες εμπειρίες και άλλες παραστάσεις!